Andy McCoy hakattiin pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen suomalainen rocktähti Andy McCoy joutui perjantaina pahoinpitelyn kohteeksi helsinkiläisessä DTM-ravintolassa. Seiska-lehden saamien tietojen mukaan sekavassa tilassa ollut rokkari oli joutunut sanaharkkaan tuntemattomien miesten kanssa, ja tapaus päättyi pahoinpitelyyn.

– Hän alkoi soittaa suutaan tuntemattomille miehille, jotka hakkasivat Andyn kasvot todella pahaan kuntoon. Lopulta poliisi pelasti Andyn, Seiskalle kerrottiin.

Lehden mukaan Andy McCoy oli mukana joukkotappelussa samassa ravintolassa myös edellisenä päivänä. Tuolloin hän ei kuitenkaan saanut siipeensä, mutta joutui silti poliisin kuultavaksi. Andy on ollut värikkään uransa aikana aiemminkin vastaavissa otsikoissa. Viime vuonna hän esimerkiksi riehui Ari Koivusen keikalla ravintolassa. Tuolloin rocktähti päätyi lopulta kuristamaan Idols-popparia esiintymislavalla.