Raju rangaistus: Kolmelle BB-asukkaalle nukkumiskielto!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jaettiin hetki sitten rangaistus, joka piti alunperin määrätä jo toissapäivänä. Asukkaiden toistuvien sääntörikkomusten takia seurauksena on unettomuutta kolmelle asukkaalle. Rangaistuksen kärsivät tuttuun tapaan vain slummin asukkaat.

– Slummin piha-alueelle on toistuvasti virtsattu. Slummin ja paratiisin välistä rajaa on useasti rikottu, sekä juonittelukieltoa on rikottu. Rangaistukseksi kolme slummin asukasta valvoo kunnes Big Brother toisin ilmoittaa. Kaksi slummin asukasta valvoo olohuoneessa ja yksi makuuhuoneessa. Slummin asukkaat päättävät itse ketkä joutuvat valvomaan, kuulutus määräsi.

– Se voi olla vaikka huomiseen aamuun tai vaikka sunnuntaihin asti, BB-Sami totesi.

– Mä voin valvoa, BB-Aso ilmoittautui vapaaehtoiseksi.

– Sääntökirjassa sanotaan niin, että juonittelua on lähes mahdoton määritellä, talon uusi päällikkö BB-Sampo ihmetteli.