Big Brother -tuotanto nimeämiskohusta: ”Sekaannus”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tänään julkaistuista nimeämisistä nousi kohu, sillä ohjelman fanit raivostuivat Kätlinin joutumisesta mukaan äänestykseen. Virolaisnainen päätyi mukaan, vaikka hän sai nimeämisissä neljä pistettä, eli yhtä paljon Esa A:n ja Ason kanssa.

BB-fanien raivonpurkauksissa ohjelman tuotantotiimi sai täyslaidallisen monellakin tavalla ja monessa foorumissa. Näitä kommentteja voi lukea esimerkiksi aikaisemmasta artikkelistamme. Nyt tuotantotiimi on perustellut tapahtunutta ”sekaannuksella”, sillä tuotantotiimin väitteiden mukaan Kätlin olisi sittenkin saanut kolmanneksi eniten ääniä nimeämisissä.

Tässä tuotantotiimin viesti kokonaisuudessaan:

BB-talon asukkaat aloittivat normaalisti nimeämiset Päällikkökisan jälkeen. Erehdyksestä johtuen asukkaat antoivat ensimmäisellä nimeämiskierroksella pisteitä myös Justiinalle.

Justiinalle ei kuitenkaan sääntöjen mukaan olisi saanut antaa nimeämispisteitä, koska hän on tullut kesken tuotantokauden BB-talon asukkaaksi, eikä ole vielä ehtinyt asua talossa kokonaista viikkoa. Aiempien vuosien tapaan BB antoi kuitenkin Justiinalle oikeuden antaa nimeämispisteitä muille talon asukkaille.

Syy, miksi yhteisössä on ollut voimakasta keskustelua johtuu siitä, että nettisivuillamme julkaistiin virheellisesti Danan ensimmäisen kierroksen nimeämisklippi, jossa hän antoi ääniä Justiinalle.

Big Brother korjasi virheen, ennen kuin häätöäänestyksen tulos julkistettiin asukkaille. Justiinalle nimeämispisteitä antaneet asukkaat joutuivat antamaan nimeämispisteet toisella kierroksella niin, että he eivät voineet nimetä Justiinaa.

Julkaisemme ilmaisen nimeämisklipin, missä Dana antaa nimeämispisteet sen jälkeen, kun BB on ilmoittanut tapahtuneesta.

Lopulliset nimeämispisteet jakaantuivat seuraavasti:

Nino 8Kätlin 6Lotta 5Tuija 5

Viesti julkaistiin ohjelman verkkosivustolla kello 22.08.