Charlize Theron: ”Menen naimisiin kun homotkin voivat!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Charlize Theron on liittynyt homoliittoja aktiivisesti puolustavien supertähtien nopeasti kasvavaan joukkoon. Tuoreessa televisiohaastattelussa hän kertoo avioituvansa vasta kun hänen homoystävänsäkin voivat tehdä saman.

Theron on seurustellut kihlattunsa Stuart Townsendin kanssa jo kahdeksan vuoden ajan, mutta hääkellojen sointia ei olla kuulemassa aivan lähiaikoina. Hän kertoi asiasta tänään suositussa The View -keskusteluohjelmassa.

– En halua mennä naimisiin, koska avioliiton instituutio tuntuu tällä hetkellä kovin yksipuoliselta. Haluan elää maassa, jossa kaikilla on samanlaiset oikeudet, Theron kommentoi.

– Meidän tilanteemme olisi varmasti sama vaikka olisimmekin naimisissa ja kävisimme läpi sen seremonian. Meillä on kuitenkin paljon homo- ja lesboystäviä, jotka haluavat todella kovasti mennä naimisiin ja virallistaa suhteensa. En voisi elää itseni kanssa jos me menisimme nyt naimisiin.

Äskettäin myös näyttelijä Sandra Bullock esitti vastaavia lausuntoja uuteen elokuvaansa liittyvissä haastatteluissa. Myös viihdelehti Stara tapasi supertähden New Yorkissa, ja haastattelu julkaistaan verkossa lähipäivinä.