Jessica Alba vilautti reittään julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljalleen paluuta Hollywoodin julkkismaailmaan tekevä perheenäiti-näyttelijä Jessica Alba poseerasi eilen New Yorkin muotiviikoilla. Näyttävän kaunottaren yllä nähtiin tällä kertaa asu, joka ei paljastanut turhan paljon paljasta pintaa.

Jessican asu paljasti kuitenkin vilahduksen verran supertähden reittä. Katso kuvat tästä. Vaaleakutrinen Jessica Alba kuvaa parhaillaan Valentine’s Day -elokuvaansa yhdessä Ashton Kutcherin kanssa. Pari viikkoa sitten julkisuuteen päätyi paparazzikuvia, joissa he kuhertelivat ravintolan terassilla kameroiden käydessä. Kohtauksessa Ashton nähdään kiusoittelemassa kaunista vastanäyttelijäänsä ruusulla.

Ensi vuonna valkokankaalle päätyvässä elokuvassa nähdään uskomaton määrä muitakin tuttuja tähtiä, kuten Taylor Lautner, Bradley Cooper, Jessica Biel, Julia Roberts, Emma Roberts, Jennifer Garner, Patrick Dempsey, Joe Jonas, Taylor Swift ja Jamie Foxx.