Megan Fox on maailman seksikkäin pahis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox on muutaman kuukauden hiljaisemman jakson jälkeen taas viihdemaailman kuuma nimi, koska hänen uusin elokuvansa Jennifer’s Body saa tällä viikolla ensi-iltansa maailmalla. Suomeen leffa saadaan tosin vasta tammikuussa.

Nyt Megan Fox poseeraa seksikkäänä Rolling Stone -lehden kansikuvassa otsikolla ”Amerikan seksikkäin pahistyttö”. Kannen lisäksi Fox nähdään vähissä vaatteissa myös lehden sisäsivuilla. Monien mielestä näin seksikkäänä kaunotarta ei ole aiemmin julkisuudessa nähty. Katso kuvat tästä.

Koulu- ja vampyyrimaailmaan sijoittuvassa Jennifer’s Body -elokuvassa Megan Fox nähdään muiden muassa suutelemassa vastanäyttelijäänsä Amanda Seyfriediä.

Megan Fox Rolling Stone 10-2009Viime päivinä Megan Foxin tähteä on himmentänyt Transformers-elokuvan kuvausryhmän jäsenten avoin kirje, jossa he toteavat Foxin olevan tyhmä kuin saapas ja lisäksi töykeä, kiittämätön, luokaton ja tyhmä. Kirje julkaistiin sen jälkeen, kun Megan oli esittänyt kyseenalaisia kommentteja elokuvan ohjaaja Michael Baystä. Ohjaaja on itse suhtautunut kohuun lähinnä huvittuneesti.