Megan Fox: ”Uhkasin puukottaa poikaystäväni!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kohukaunotar Megan Fox poseeraa parhaillaan Rolling Stone -lehden kannessa ja sisäsivuilla seksikkäissä valokuvissa. Saman lehden haastattelussa hän paljastaa uhkailleensa vakavasti poikaystäväänsä.

On-off -poikaystävä, Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu näyttelijä Brian Austin Green, on saanut räväkältä kaunottarelta vakavia uhkauksia, sillä temperamenttinen tähti ei kykeke hillitsemään kieltään suuttuessaan. Megan paljasti lehdessä uhanneensa muiden muassa surmata Greenin.

– Olen naurettavan tempperamenttinen. Olen sanonut Brianille ”Nyt sinun täytyy lopettaa puhuminen tai muuten tapan sinut. Puukotan sinua jollain, pyydän että lähdet!” Siihen on syynsä, että en ole koskaan omistanut asetta. En ampuisi tappaakseni, mutta ampuisin häntä jalkaan. Varmasti, Megan Fox kertoi.