Raskaushuhut mietityttävät BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen illalla kuinka BB-Nino oli vakuuttunut siitä, että BB-Tuija on raskaana. Miehen mukaan se selittäisi kaikki Tuijan viime aikojen ongelmat. Nainen totesi itsekin olevansa raskaana, mutta muille jäi lopulta epäselväksi oliko toteamus pelkkä vitsi.

Tunnetta vahvisti kuitenkin se, että Tuija pyysi keskustelun jälkeen saada olla hetken aikaa omissa oloissaan. Myöhemmin illalla Nino jatkoi raskaushuhun levittämistä, mutta tuolloin Tuija kertoi keksineensä koko jutun saadakseen Ninolle jotain muuta ajateltavaa.

Ninon hampaisiin joutui pian myös BB-Minna, joka on aiemmin myöntänyt harrastaneensa talossa seksiä Esa J:n kanssa ilman kondomia. Siten Nino ehti iloita hetken aikaa jo Suomen ensimmäisestä BB-vauvasta, mutta Minna keskeytti hehkutuksen toteamalla, että Tuija on tilannut heiltä vauvan. Sekava tilanne meni myös Ninolta yli hilseen, ja puheenaihe vaihtui nopeasti.