Uusi Valoa Festival järjestetään Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään 20. – 21. marraskuuta 2009 ensimmäistä kertaa uusi indiemusiikkiin painottuva sisäfestivaali, joka esittelee kotimaisten artistien lisäksi liudan nousevia, maailmalla jo mainetta keränneitä ruotsalaisartisteja.

Esiintyjäkaartiin kuuluvat muiden muassa paluuta tekevä Liekki-yhtye, Joensuu 1685, Kuusumun Profeetta ja Helsingin Juhlaviikoilla kansan hurmannut The Tallest Man On Earth Ruotsista. Artistien lisäksi molempina iltoina maamme huipputiskijukat tanssittavat kansaa.

Tapahtumapaikkona ovat YO-talo ja Ravintola Artturi. Valoa Festival on osa Tampereen Valoviikkoja. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin lokakuun alussa. Tapahtuman järjestäjänä toimii GAEA Booking & Records. Tapahtuman tähän mennssä varmistuneet esiintyjät ovat:

LiekkiThe Tallest Man On Earth (Swe)Taxi Taxi! (Swe)Liechtenstein (Swe)Risto (soolo)CreditWildbirds & Peacedrums (Swe)Kuusumun ProfeettaJoensuu 1685CosmobileViola