Näyttelijä Blake Livelyn upea asu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti, amerikkalainen näyttelijätär Blake Lively, on tehnyt viime aikoina kovasti nousua julkkismaailman A-sarjaan. Sinne on kuitenkin vielä matkaa, mutta supertähtien niksit tuntuvat olevan jo nyt hallussa.

21-vuotias neitokainen oli nimittäin nähty jälleen kerran paljastavassa asussa. Tällä kertaa tähti ikuistettiin mekossa, jonka antava kaula-aukko sai paparazzit parveilemaan kaunottaren ympärillä. Asu kykeni nimittäin vain hädin tuskin peittämään tähden rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekäAccepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.