Rihannan paita paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on liittynyt jo aiemmin nopeasti kasvavaan julkkisnaisten joukkoon, jotka ovat jättäneet rintaliivinsä vaatekaappiin. Lisäksi trendiin kuuluu pitää yllä ainoastaan paitoja, jotka muuttuvat salamavalojen välkkeessä läpinäkyviksi.

Nyt Rihanna on jälleen kuvattu vastaavassa asussa, sillä hänen musta toppinsa paljasti paparazzeille hänen rintansa ja nännilävistyksensä. Kuva ikuistettiin toissapäivänä New Yorkin West Villagessa, jossa Rihanna oli suuntaamassa Da Silvano -ravintolaan.

Rihannan ex-poikaystävä Chris Brown rämpi samaan aikaan poliisivartiossa ryteikössä keräämässä roskia ja raivaamassa villinä rehottavia puskia. Hiphop-tähti joutuu nauttimaan ”leppoisasta” yhdyskuntapalvelustaan peräti 180 päivä ajan. Lähestymiskielto Rihannaan kestää yhteensä viiden vuoden ajan.