Kaapelikanavat nyt ilmaiseksi – mukana myös HD-kanavia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä viikonloppuna järjestetään jälleen Cable Open! -tempaus, jossa kymmeniä kaapelikanavia voi katsella ilmaiseksi kaapelitalouksissa ilman erillistä ohjelmakorttia. Kanavahaku saattaa kuitenkin olla tarpeen joissain talouksissa.

Tempaus on alkanut tänään kello 18.00, eli kanavat ovat parhaillaan jo avoinna. Kanavat ovat katsottavissa maanantaiaamuun kello 8.00 saakka. Mukana on tällä kertaa myös teräväpiirtokanavia. Jos sinulla on HD-virittimellä varustettu vastaanotin, voit katsella viikonlopun ajan normaalia jopa viisi kertaa tarkempaa kuvaa nyt tutustumiskatselussa olevilla HD-maksutelevisiokanavilla.

Cable Open! –kampanjan järjestävät yhteistyössä FiComin kaapeli- ja iptv-operaattorit, ohjelmayhtiöt sekä tekijänoikeusjärjestöt Teosto ja Kopiosto. Lisätietoja Cable Open -viikonlopusta sekä lista ilmaiseksi katsottavista kanavista löytyy verkosta Kaapelitelevisio.fi -osoitteesta.