Lindsay Lohan diivaili muotinäytöksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan ei ole yrityksistä huolimatta kyennyt palaamaan uransa huipulle taannoisten rattijuopumusten ja vieroitushoitojen jälkeen. Se ei kuitenkaan estä häntä käyttäytymästä kuin A-sarjan superjulkkis.

Aiemmin tällä viikolla New Yorkin muotiviikkojen muotinäytökseen siskonsa ja kahden ystävänsä kanssa saapunut Lindsay ihmetytti käytöksellään. Ensin hän ei suostunut poseeraamaan muiden julkkisten tavoin punaisella matolla ja sen jälkeen hän diivaili vielä saliin päästyään.

– Lindsay päätti ettei ollut tyytyväinen järjestäjän päättämään istumajärjestykseen. Hän alkoi noukkia julkkisten, kuten Juliette Lewisin ja Christian Sirianon, nimikortteja ja siirteli niitä ja heitteli jopa lattialle.

– Tapahtuman tuottaja lähestyi häntä, kun kun hän heitti Taylor Momsenin nimikortin lattialle. Lindsay huusi tuottajalle ”Älä v**tu koske minuun!”, pyöritteli silmiäään ja jatkoi nimikorttien siirtelemistä, lähde kertoi New York Daily Newsille.