Big Brother vihjaa: Sheivatkaa alapäänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -asukkaat saivat tänään tuotantotiimiltä erikoisen lahjan, kun talon paratiisin asukkaille toimitettiin intiimialueelle tarkoitettuja karvanpoistotuotteita. Asukkaiden puheissa alapääkarvoituksen tilanne on ollut aiheena alusta saakka.

Tuotteet toimitettiin asukkaille korissa, jonka Lotta kantoi yllättäen päiväkirjahuoneesta. Ensin asukkaat luulivat, että tulossa olisi jokin tehtävä, mutta korista löytyikin jotain muuta. Lotta ei aineista syttynyt, mutta muut asukkaat ihastelivat lahjaa.

– Jotain p*mppikarvanpoistojuttuja! Lotta ymmärsi pian mitä oli asukkaille kantanut.

Erityisesti BB-Nino oli innoissaan lahjasta ja hän kertoikin ottavansa aineet heti käyttöön. Myös BB-Ragnar piti tuotteista ja hän ehdotti asukkaille myös niiden yhteistä käyttöä.

– Mennääks kaikki heti sheivaa yhdessä? Ragnar ehdotti, mutta huonolla menestyksellä.