Kanyen mallityttöystävä alastomana häkissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli ja entinen strippari Amber Rose tunnetaan nykyisin paremminkin hiphop-tähti Kanye Westin tyttöystävänä. Nyt kaunotar poseeraa alastomana lehtikuvissa.

Kalju ja räväkkä mallikaunotar riisui lehtikuvauksissa kaiken, ja poseerasi alastomana muiden muassa häkkiin suljettuna sekä ruoska kädessään. Katso kuvat tästä. Viime viikolla Rose nähtiin Persona-lehden lanseerausjuhlissa New Yorkissa. Tuolloin hän oli pukeutunut futuristiseen hopea-asuun.

Italialais-amerikkalainen 26-vuotias Amber Rose on urallaan esiintynyt tanssijana muutamissa musiikkivideoissa muiden muassa Ludacrisille ja Young Jeezylle. Avoimen biseksuaali nainen on lisäksi poseerannut vähissä vaatteissa lehtien sivuilla sekä miesystävänsä Kanye Westin kenkämalliston mainoskuvissa.