Megan Fox: ”En kuole kuunnellessani Britney Spearsia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on joutunut viime aikoina matkustamaan ympäri maailmaa Transformers ja Jennifer’s Body -elokuvien markkinointitilaisuuksissa. Siirtymiin hän käyttää lentokonetta, vaikka aiemmin pelkäsi lentämistä kovasti.

Megan Fox on nyt paljastanut, että kiitos lentopelon parantamisesta kuuluu erityisesti poptähti Britney Spearsille. Teini-iästään saakka ahdistuksesta kärsinyt 23-vuotias Megan Fox on nimittäin vakuuttunut, ettei voi joutua lento-onnettomuuteen kuunnellessaan Britneyn musiikkia.

– Minun piti keksiä tapa käsitellä asiaa, koska en halunnut saada paniikkikohtausta aina lentokoneeseen noustessani, Fox kertoi Conan O’Brienin haastattelussa.

– Tiedän, että kohtaloni ei ole kuolla kuunnellessani Britney Spearsin musiikkia, joten kuuntelen sitä aina lentokoneessa.