RMJ-festivaali konkurssikypsä – kaupunki vaihtumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Porin Kirjurinluodolla nykyisin järjestettävä entinen Raumanmeren juhannus, nykyinen RMJ Party Camp, on kohdannut ongelmia. Tapahtuma kärsii rajuista talousvaikeuksista eikä ole kyennyt maksamaan jopa 250.000 euron laskujaan.

Tapahtuman edustajat neuvottelevat parhaillaan Porin kaupungin kanssa sopimusehdoista ja tapahtuman siirtämisestä toiseen kaupunkiin. Asiasta uutisoineen Satakunnan Kansa -lehden mukaan maksamatta ovat muiden muassa 50.000 euron vuokra Porin Arenasta. Viime vuonna tappiota tuli lehden mukaan puoli miljoonaa euroa.

– Kysymys on siitä kuinka Porin kaupunki tulkitsee voimassa olevaa sopimusta, jonka Sedu Koskinen aikanaan neuvotteli kaupungin kanssa, Riku Räsänen kertoi Satakunnan Kansalle.

– Jos Pori pitää itsepintaisesti kiinni juhannusjuhlista ja me tulemme siihen tulokseen, että uudet juhannusjuhlat vain lisäävät tappioita, niin yhtiötä ei kannata pitää pystyssä.