BB-Kätlin: ”En ole koskaan tavannut isääni!”

Big Brother · Stara.fi

Lauantai-ilta sujui Big Brother -talossa rauhallisissa tunnelmissa. Paratiisiin eilen slummista muuttanut Kätlin hauskuutti muita talon asukkaita kertomalla tarinoita erikoisesta mummostaan.

– Mullon tosi erikoinen mummo, oikeesti. Se puhuu asioista, joista ei sais puhuu. Siis meidän kaikki äidin isot salaisuudet, mummo kertoo ne kaikki mulle, Kätlin kertoi muille talon asukkaille.

BB-Kätlin kertoi muun muassa saaneensa lapsena mummonsa kautta tietää, ettei hän ollutkaan isänsä biologinen lapsi. Naisen isänään pitämä mies oli muuttanut perheeseen vasta tytön ollessa 1-vuotias.

– Mä olin kotona ja mummo tuli meille kylään. Se laitto mulle lettejä ja sit se kuiskaa mun korvaan: ”Siis tiedätkö, että tää sun isä, se ei oo oikeesti sun isä”, Kätlin kertoi.

– Se laittaa mulle lettejä aamulla ja kuiskaa: ”Kulta, tää ei oo sun biologinen isä, puhutaan sitten myöhemmin, mee nyt kouluun”, virolaisnainen kertasi tapahtunutta.

Kätlin paljasti saaneensa tiedon isästään ollessaan kuudennella luokalla. BB-talon muut asukkaat kyselivät Kätlinin oikeasta isästä, mutta nainen sanoi, ettei hänen perheessään juuri asiasta koskaan puhuttu. Kätlin kertoi tietävänsä kuka hänen oikea isänsä on, mutta ettei ollut koskaan tavannut häntä.

– Se on paha ihminen, me ei puhuta siitä mun perheessä, Kätlin vastasi muiden uteluihin.

Kätlinillä riitti enemmänkin tarinoita mummostaan ja muut asukkaat kuuntelivat naisen kertomuksia hymyillen.

– Meillon tällanen mummo. Se toi mulle urheilukassillisen pornolehtiäkin, Kätlin kertoi nauruun tukehtumaisillaan oleville muille asukkaille.