BB-Marianna ei poistunut BB-talosta vapaaehtoisesti!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edellisen tuotantokauden kohutuimpiin tapauksiin lukeutui BB-Marianna Zaikovan yllättävä poistuminen BB-talosta. Poistumisen syytä ei ole vieläkään paljastettu, mutta nyt on kuitenkin selvinnyt, että ”henkilökohtaisen syyn takia” kadonnut neitokainen ei lähtenyt talosta vapaaehtoisesti.

Marianna on nyt itse kommentoinut tapausta MTV3:n Viihdeuutisille. Hän kertoo tapauksen harmittavan häntä edelleen.

– Pudottamiseni ei liittynyt mitenkään mihinkään, mitä tein talossa. Sen voin sanoa, että niillä perusteilla, millä minut sieltä poistettiin, olisi saman tien pitänyt poistaa muitakin kilpailijoita, Marianna kertoi MTV3:lle.

Häätönsä tarkempaa syytä Marianna ei kuitenkaan paljastanut, joten spekulointi jatkunee vielä. Aiemmin syyksi on epäilty muiden muassa terveydellisiä ongelmia tai perhepiirissä tapahtuneita seikkoja. Viime kesänä Marianna teki jättimäisen urakan polkiessaan Suomen ympäri polkupyörällä.