BB-Toni on 24-vuotias rovaniemeläinen – Dana sekosi miehen tulosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin juuri päivän toinen uusi asukas, kun 24-vuotias rovaniemeläinen ravintolakokki BB-Toni asteli taloon. Erityisesti BB-Dana sekosi miehen tulosta, sillä he ovat tavanneet aiemminkin.

Oven avauduttua Dana säikäytti muut asukkaat kirkumalla pitkään ja äänekkäästi. Tämän jälkeen tumma BB-kaunotar hyppäsi Tonin kaulaan, jossa hän roikkui pitkään. Dana oli aiemmin tavannut Tonin esimerkiksi baarissa Tampereella. Pian selvisi, että myös Justiina tunsi Tonin jo entuudestaan ja että heillä on myös yhteisiä ystäviä.

– Sä oot Sarin kaveri, sä oot rovaniemeltä ja sä oot ihan pöljä kännissä, BB-Justiina totesi.

Justiina tiesi myös kertoa, että Toni oli asunut vielä viime kesänä Helsingissä. Esittelyssään BB-Toni kertoo motokseen ”Elä jokainen päivä niin kuin se olisi viimeinen”.