Huumeet tuhosivat Amy Winehousen hampaat – legot uusiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa jo vuosien ajan taistellut brittipoppari Amy Winehouse on joutunut käymään läpi massiivisen operaation, jossa hänen purukalustoaan on pantu uuteen uskoon.

Huumeidenkäytön pilaama hammaskalusto ikenineen oli niin huonossa kunnossa, että suuta jouduttiin korjaamaan leikkauksella. Brittilehti The Sun kertoo popparin unohtaneen hammashygieniansa päihderiippuvuutensa tiimellyksessä. Nyt tuhojen korjaaminen on aloitettu ja laulajan kerrotaan olevan tuskissaan.

– Amyn hampaat olivat karmeassa kunnossa. Ne olivat ruskeat ja likaiset. Tämä on suuri operaatio, josta aiheutuu kovasti kipua, mutta hänen mukaansa uhraus on sen arvoista. Hänelle on annettu kipulääkkeitä, jotta hän pärjäisi kipujen kanssa, lähde kertoi lehdelle.

Amy Winehouse perui jälleen tällä viikolla yhden esiintymisensä. Hänen oli määrä nousta lavalle Lontoossa sijaitsevassa Jazz After Darkissa, mutta hän perui keikan kymmenen minuuttia ennen sovittua keikan alkamista.