YLE:n kuvausryhmä ryöstettiin ruotsalaislähiössä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion kuvausryhmä on joutunut harvinaislaatuiseen välikohtaukseen Ruotsissa, kun kuvausryhmä ryöstettiin Göteborgissa. Tapaus sattui, kun ruotsinkielisten uutisten Tukholman-kirjeenvaihtajan Jesper Brandt oli kuvaamassa juttua Lövgärdetin lähiössä.

Asiasta kertoneen YLE Uutisten mukaan toimittaja ja kuvaaja olivat tekemässä juttua levottomuuksista kyseisellä alueella. Kuvausryhmä pääsikin yllättäen kokemaan uutisaiheensa odotettua konkreettisemmin, kun he olivat menossa tekemään ennalta sovittuja haastatteluja.

Naamioitunut mies nappasi yllättäen televisiokameran mukaansa ja lähti pakoon. Toimittaja ja kuvaaja lähtivät varkaan perään, mutta joutuivat luopumaan takaa-ajosta ryöstäjän uhattua heitä teräaseella.