BB: Slummilaiset saivat kostean nimeämistehtävän

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkoi juuri tämän viikon nimeämiskilpailu, jonka perusteella slummilaiset voivat saada oikeuden nimetä muita asukkaita tämän viikon häätöäänestykseen. Tehtävän luki muille asukaille BB-Esa A.

– Tehtäväalueella on vesitankki, jossa on reikiä. Tehtävänne on pitää vedenpinta riittävän korkealla tarpeeksi kauan. Saatte varastohuoneesta apuvälineitä tehtävän suorittamista varten. Reikiä ei saa tukkia, Esa A luki.

– Tää kestää varmaan kolme päivää, BB-Aso epäili ääneen.

Esa J luki kuitenkin tehtävän ohjeistuksen uudelleen ja tuli siihen tulokseen, että tehtävä kestää vain tämän illan ajan. Talon tehtäväalueelta löytyi tuhannen litran vesitankki, jonka nopeasti laskeva pinta hipoi jo sallittua alarajaa.