Chisu teki kappaleen sikainfluenssasta – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen laulaja-lauluntekijä Chisu julkaisee Vapaa ja yksin -nimisen toisen albuminsa keskiviikkona 23. syyskuuta. Nyt Radio NRJ:n aamussa vieraillut lahjakkuus on tehnyt tunnin kestäneen vierailunsa aikana kokonaan uuden kappaleen.

Kappaleen teemat ovat radiokanavan kuuntelijoiden ja Aamupoikien käsialaa, ja biisi on tehty Radio NRJ:n äänitysstudiossa. Uuden kappaleen nimeksi annettiin Sikainfluenssa (R U ready?) ja sen voi kuunnella kanavan verkkosivuilta tästä linkistä ja ladata ilmaiseksi tästä linkistä.

Christel Sundberg, eli Chisu, on tehnyt musiikkia yksitoistavuotiaasta lähtien. Helsinkiläinen nuori nainen säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa ja miksaa kaikki kappaleensa itse. Chisu on tehnyt musiikkia myös muiden muassa Antti Tuiskulle, Tarja Turuselle ja Kristiina Braskille.