AnnaLynne McCord paljasteli jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord nousi kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Kevään ja kesän aikana lukuisia kertoja sekä lehtien muotikuvissa että paparazzikuvissa poseerannut kaunotar on saanut kokea myös tahattomien paljastusten seuraukset jo moneen kertaan. Tällä kertaa hänen paitansa paljasti vahingossa hieman liikaa tähden rintavarustusta 90210-sarjan promokuvauksissa rannalla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.