Idols-Wellun levy julkaistaan lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta tuttu Wellu Rowaltz on saanut debyyttialbuminsa valmiiksi. Hänen Perfect Lies -niminen esikoislevynsä julkaistaan 14. lokakuuta.  Albumilta on tähän mennessä julkaistu yksi single Numb.

Tällä viikolla radioille toimitetaan myös toinen single Entropy. Tulevalla albumilla on yhteensä 10 biisiä, joiden säveltämiseen Wellu on myös itse osallistunut. Muista säveltäjistä mainittakoon Lasse Erjamo, joka muistetaan parhaiten Arto Muna ja Millenium -yhtyeen laulajana. Levyn tuotannosta vastaa Joel Attila.

Idolsin jälkeen Wellu on keskittynyt keikkojensa lisäksi tiiviisti nyt julkaistavan albumin tekoon ja se kuuluu laadullisesti levyn soundeissa. Wellun intohimona on musiikki ja hän onkin esiintynyt trubaduurina jo vuosien ajan. Kesän 2009 aikana hän löysi ympärilleen myös bändin, jonka kanssa Wellu on esiintynyt jo lukuisia kertoja.