Kolmiodraaman ainekset Kätlinin ympärillä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai eilen kaksi uutta asukasta häädettyjen Lotan ja Tuijan tilalle, kun 41-vuotias tamperelainen BB-Marko ja 24-vuotias rovaniemeläinen BB-Toni muuttivat taloon.

Komea nuori mies Toni ei ole taloon päästyään peitellyt kiinnostustaan Kätliniä kohtaan, ja hän kertoi asiasta jo ennen taloon muuttamistaan. BB-Sami vahvisti kuitenkin asemiaan tekemällä peliliikkeen ja kertomalla haluavansa nukkua neitokaisen kanssa myös siviilissä. BB-Kätlin oli tästä avautumisesta innoissaan.

Kätliniin kovasti ihastunut Sami on samaan aikaan viihtynyt erittäin hyvin Tonin kanssa, ja Danan mukaan miehet ovat myös niin samannäköisiä että voisivat olla kaksosia. Eilen Toni hakeutui useaan kertaan Kätlinin läheisyyteen, mutta ensimmäisenä aamunaan Toni on viihtynyt myös omissa oloissaan.