Poptähti syyttää parkkeeraajaa liikennesakoistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen poptähti John Legend joutui torstaina poliisin pysäyttämäksi Los Angelesissa. Hän sai sakot, koska ajoi autollaan ajovalot sammutettuna. Nyt laulaja syyttää tapauksesta parkkeeraajaa.

John Legend pysäytettiin poliisin toimesta pian sen jälkeen kun hän oli lähtenyt liikkelle Bardot-klubilta Hollywoodissa. Poptähden mukaan auton hänelle parkkitalosta hakeneen parkkeeraajan olisi pitänyt sytyttää ajovalot, mutta se oli jäänyt tekemättä, koska valojen asetuksia oli muutettu.

Laulajan mielestä parkkeeraaja on siten vastuussa sakoista. Hän kirjoitti asiasta Twitter-blogissaan.

– Parkkeeraaja sabotoi minut! En huomannut asiaa, koska kojetaulun valot olivat päällä ja yleensä minulla on ajovalot automaattiasennossa, joten ne ovat päällä ajettaessa. Parkkeeraaja on laittanut valot pois, John Legend kirjoitti.