Rammsteinin keikka myytiin loppuun minuuteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä otsikoissa rajun Pussy-pornomusiikkivideonsa merkeissä ollut saksalaisyhtye Rammstein saapuu konsertoimaan Suomeen 22. helmikuuta 2010. Liput tulivat myyntiin tänään, ja konsertti myytiin loppuun vain kuudessa minuutissa.

Liput tulivat myyntiin aamulla kello 9.00 Lippupisteen ja Tiketin kaikissa myyntikanavissa, jotka mahdollistivat nopean loppuunmyynnin. Edes kuuden lipun ostorajoitus ostajaa kohden ei hidastanut myyntivauhtia myyntikanavien ollessa täydessä valmiudessa. Kiertueaikataulusyistä ei lisäkeikkaa valitettavasti Helsinkiin saada.

Itäsaksalaista alkuperää oleva Rammstein on tunnettu näyttävistä esiintymisistään, joissa lieskat ja räjähtävät ilotulitteet ovat näyttävässä roolissa. Vankkaraamisen laulaja Till Lindemanin luotsaaman kuusimiehisen yhtyeen pääosin saksankielinen musiikki on raju sekoitus metallia ja konemusiikkia.

Sarkastisen provosoivissa sanoituksissa otetaan kaikki irti saksan kielen foneettisesta aggressiivisuudesta ja kappaleiden käskevä poljento on tullut tutuksi Rammstein-klassikoista Du hast, Du riechst so gut, Sehnsucht, Mein teil ja Ich will. Yhtyeen julkaisut ovat olleet listojen kärkipaikoilla myös Suomessa.

Rammstein valmistautuu parhaillaan uuden Liebe ist für alle da -albuminsa julkaisuun. Levyn ensimmäinen singelohkaisu Pussy julkaistaan 21. syyskuuta ja se on jo nyt herättänyt kohua pornahtavan sanoituksensa takia. Suomessa yhtye esiintyi edellisen kerran Ruisrockissa vuonna 2005.