Seksikkäimmät miestennielijät listattiin – katso tulokset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenien erilaisten seksikkyysäänestysten oheen on nyt tullut myös seksikkäimpiä miestennielijöitä rankkaava äänestys. Maxim-miestenlehden järjestämässä kyselyssä on nyt listattu neljätoista kuuminta hurjimusta.

Listan kärkipaikan vei viime viikolla ensi-iltansa saaneen Jennifer’s Body -elokuvan päähahmo Jennifer (Megan Fox), joka on miespuolisia koulutovereitaan tappava vampyyrikaunotar. Toiselle sijalle äänestyksessä tuli vuonna 1995 ensi-iltansa saaneen Species-leffan päähahmo Sil (Natasha Henstridge).

Kolmanneksi seksikkäin miestennielijä oli vuonna 1997 ensi-iltansa saaneen Ihmissusi Pariisissa -elokuvan Serafine Pigot (Julie Delpy), neljänneksi vuonna 1996 ensi-iltansa saaneen Verenhimoiset viettelijättäret -leffan Lilith (Angie Everhart) ja viidenneksi vuoden 1993 Return Of The Living Dead 3 -elokuvan Julie Walker (Melinda Clarke).