Tässä oli viikonlopun näyttävin rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Gossip Girl -sarjan naistähti, amerikkalainen näyttelijätär Blake Lively, on tehnyt viime aikoina kovasti nousua julkkismaailman A-sarjaan. Sinne on kuitenkin vielä matkaa, mutta supertähtien niksit tuntuvat olevan jo nyt hallussa.

21-vuotias neitokainen oli nimittäin nähty jälleen kerran paljastavassa asussa. Eilen Yhdysvalloissa juhlitussa Emmy Awards -gaalassa kaunotar poseerasi hehkuvan punaisessa iltapuvussa, jonka etumusta koristi julkkisjuhlien näyttävin rintavako. Katso kuvat tästä.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekäAccepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Nykyisin vastanäyttelijänsä Penn Badgleyn kanssa seurusteleva Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta.