Anna Friel riisuu kaiken lavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Anna Friel on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hän onkin näytellyt myös täällä nähdyissä televisiosarjoissa. Pushing Daisies -sarjan kaunotar nähtiin äskettäin yläosattomissa Vanity Fair -lehdessä.

Nyt Friel on jatkanut samalla rohkealla linjalla, sillä hänet nähdään alastomana myös teatterin lavalla. Kaunotar riisuu Lontoon Royal Haymarket-teatterissa 29. syyskuuta ensi-iltansa saavassa maineikkaassa Breakfast At Tiffany’s -esityksessä. Nyt julkisuuteen on vuotanut kuvia esityksen harjoituksista. Katso kuvat tästä.

33-vuotias Anna Friel tuli Britanniassa aikoinaan tunnetuksi Brookside-saippuasarjan tähtenä, jonka roolistaan hän sai kotimaassaan myös Suosituimman naisnäyttelijän palkinnon. Vasta suosikkisarja Pushing Daisies nosti hänet kuitenkin kansainväliseksi tähdeksi. Ennen Brooksidea hänet nähtiin tosin vieläkin tunnetummassa Emmerdale-sarjassa vuonna 1992. Ensi vuonna Anna Friel nähdään valkokankaalla Keira Knighteyn kanssa elokuvassa London Boulevard.