BB-Kätlinin levottomat unet jatkuivat: ”Viiniä ja yläosattomuutta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisissa vietetään parhaillaan kuntoiluhenkistä aamupäivää, kun asukkaat ovat urheilleet muiden muassa juoksemalla talon pihamaalla. Yö sujui kuitenkin monilla varsin levottomasti.

BB-Justiina myönsi hipelöineensä yöllä Ason kättä, mutta iranilaissyntyinen mies ei ollut huomannut koko asiaa. Samalla vaasalaisneitokainen kertoi haaveilevansa BB-talossa vuohen keritsemisestä. Myös BB-Sami innostui asiasta ja totesi, että vuohelle voisi uskoutua henkilökohtaisista asioistaan ennen sen grillaamista.

Ensimmäisten joukossa herännyt BB-Kätlin kertoi nähneensä jälleen levottomia unia. Tällä kertaa BB-talo oli ollut Harry Potter -elokuvassa. Sen lisäksi unessa oli ollut mukana myös asukkaiden omaa viiniä ja yläosattomuutta. Levottomaan tarinaan saattoi olla osallisena Ninon eilisiltainen uhkaus laittaa ötökkä neitokaisen alushousuihin.