BB-talossa piimäpalloja päin pläsiä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa slummilaiset saivat eilen kauhoa tuntikausia vettä talon tehtäväalueella viikon ensimmäisessä nimeämistehtävässä. Hetki sitten heille annettiin uusi tehtävä.

Tämän päivän nimeämistehtävänä on ”Piimää päin pläsiä”. Tehtävässä slummilaiset ansaitsevat elintarvikkeita osumalla niihin piimällä täytetyillä ilmapalloilla. Tehtäväalueella on maalitaulu, jonka hyllyillä on elintarviketuotteita. Kukin slummin asukas heittää vuorollaan kolme piimällä täytettyä ilmapalloa. Asukkaat saavat pudotetut tuotteet.

Kahden slummin asukkaan on koko ajan oltava asettautuneena maalitaulun taakse kasvot heittäjään päin siten, että pää on puoliksi ulkona tarkoitusta varten tehdystä aukosta. Jokaisen slummin asukkaan on oltava maalitauluna ainakin kerran.

– Muistakaa, että piimä on hyvää iholle ja hiuksille, BB-Kätlin muistutti kilpailijoita.