Metallica teki ensimmäisen kotikeikkansa – tulot museolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Metallica on tehnyt uransa ensimmäisen keikan kotikaupungissaan San Rafaelissa, Kaliforniassa. Konsertilla kerättiin noin 200.000 dollaria varoja paikalliselle yhteisölle.

Konsertti järjestettiin Marin Veterans Memorial Auditoriumissa WTC-iskujen vuosipäivänä 11. syyskuuta. Fanit maksoivat lipuista peräti 350 dollaria kappaleelta. Rahat ohjattiin Marin Rocks -museoprojektiin, jossa on tarkoitus rakentaa kaupunkiin musiikkihistoriaa esittelevä museo. Museon on määrä aueta jo ensi kesänä.

– Rakastamme Marinia, eikä meille tarjoudu mahdollisuuksia jättää jalanjälkeämme omalle takapihallemme niin usein kuin toivoisimme. Tämä näytti täydelliseltä mahdollisuudelta olla mukana jossain, joka liittyy monin tavoin Mariniin, yhtyeen rumpali Lars Ulrich kertoi Marin Independent Journal-lehdelle.