Poptähti loukkaantui Tanssii tähtien kanssa -kisan kynnyksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama vuosi sitten klubilistoillakin kappaleillaan keikkunut poptähti Mya osallistuu Yhdysvalloissa tulevan kauden Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Osallistuminen oli kuitenkin toissailtana vaakalaudalla.

Mya kiidätettiin nimittäin sairaalaan hänen loukkaannuttuaan hajonneesta lasista. Laulajatähti kertoi tapauksesta maanantaina omassa Twitter-blogissaan.

– Menin sairaalaan viime yönä saamaan kaksi tikkiä. Sain syvät haavat lasista. Sain nukuttua vain kaksi tuntia, mutta nyt voin hyvin. Sen täytyy olla adrenaliinin ansiota, Mya kertoi.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun osanottajat ovat kärsineet jokaisella tuotantokaudella mystisistä loukkaantumisista ja muista ongelmista. Mya pääsee kuitenkin näillä näkymin osallistumaan uuden kauden kuvauksiin normaalisti.