Rihanna paljasti muotonsa trapetsilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna nähtiin viime viikolla osallistumassa New Yorkin muotiviikoille. Häntä olisi voinut luulla jopa muotinäytösten malliksi, sillä supertähti oli sonnustunut päivittäin toinen toistaan erikoisempiin asuihin.

Nyt Rihanna on kuitenkin riisunut muotiluomuksensa ja keikistellyt kameran edessä uusia valokuvia varten. Valokuvissa laulaja nähtään roikkumassa vauhdikkaasti trapetsilla useissa eri asuissa. Yhteistä asuille on kuitenkin se, että ne ovat varsin niukkoja. Katso kuva tästä.

Rihanna tehdessä kovasti töitä hänen helmikuussa sairaalakuntoon hakannut ex-poikaystävänsä, hiphop-tähti Chris Brown, on puolestaan kuvattu siivoamassa ryteikköä poliisin valvonnassa. Hän suorittaa parhaillaan 180 päivän yhdyskuntapalveluaan, jonka lisäksi hän sai viiden vuoden lähestymiskiellon Rihannaan.