Saippuasarjan itsemurhajuoni puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Hollyoaks-saippuasarjan uusi juonikuvio puhuttaa parhaillaan kovasti Britanniassa, sillä sen epäillään levittävän itsetuhoista käyttäytymistä nuorison joukossa.

Seuraavassa juonipaljastus. Älä jatka lukemista mikäli haluat säilyttää jännityksen.

Sarjassa nähtävä hahmo, skitsofreniasta kärsivä nuori opiskelija Newt (Nico Mirallegro), päättää tehdä itsemurhan yhdessä uuden tyttöystävänsä Raen (Alice Barlow) kanssa. Tapaus on aiheuttanut jo etukäteen kohua, koska joidenkin katsojien mielestä se voi rohkaista nuoria itsemurhiin, Daily Mail kertoo.

Poika luulee, että hänet on lavastettu rikoksen tekijäksi ja hän pakenee yhdessä mielikuvitusystävänsä kanssa. Pakomatkalla hän unohtaa ottaa lääkityksensä ja tapaa Raen, joka ei myöskään halua palata enää koskaan kotiin. Newtin läheiset ovat kuitenkin jo kiireesti matkalla paikalle.