Sienna Millerin näyttävä kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden G.I. Joe: The Rise of the Cobra -elokuvan tähtenä valkokankaalla nähtävä näyttelijä-malli Sienna Miller nähtiin äskettäin sensuelleissa mallikuvissa GQ-lehden brittiversion syyskuun numerossa.

Nyt kaunotar on bongattu todella näyttävässä avoinaisessa paidassa, jonka ansiosta supertähden etumus paljastui keskimääräistä enemmän. Katso kuvat tästä. Äskettäin Miller kuvattiin paljastelemassa ”valovuosien pituisia” sääriään, joten näyttävyyttä hänessä riittää.

Sienna Miller joutui taannoin muuttamaan Lontoosta maaseudulle päästäkseen pakoon paparazzeja. Nyt hän suunnittelee asunnon ostamista Los Angelesista, mutta kaksi asuntoa Britanniassa omistavalla tähdellä ei ole siihen varaa. Niinpä hän onkin nyt myymässä toista brittiasuntoaan, jotta saisi perustettua tukikohdan myös Hollywoodin liepeille.