Tästä eivät Kristin Cavallarin shortsit enää lyhene

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Nyt Cavallari on tekemässä paluuta televisioon, kun hänet kiinnitettiin äskettäin Lauren Conradin tilalle The Hills -sarjaan.

Viime aikoina ahkerasti bikineissä esiintynyt realitytähti piti tällä kertaa housunsa jalassaan ja paitansa yllään. Hänen jalassaan olleet shortsit olivat kuitenkin erittäin lyhyet. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.