Todelliset yllätyshäät: Khloe Kardashian rengastaa NBA-tähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim-siskonsa kanssa viime kuukaudet suhteellisen usein viihdelehtien otsikoissa nähty realitytähti ja seurapiirijulkkis Khloe Kardashian on astelemassa vihille. Onnellista perhejuhlaa vietetään People-lehden mukaan jo ensi viikonloppuna.

Khloe Kardashian ja koripallotähti Lamar Odom ovat Kim-siskon antaman lausunnon mukaan ”erittäin, erittäin onnellisia”. Häitä on suunnitelmien mukaan määrä juhlia sunnuntaina Los Angelesissa.

Tällä kertaa kyseessä ovat todelliset yllätyshäät, sillä lehden mukaan häävieraita on jouduttu kutsumaan varmuuden vuoksi myös puhelimitse, sillä postitse kutsut eivät olisi enää ehtineet ajoissa perille. Pariskunta kihlautuikin vasta viime viikonloppuna, eli viikkoa ennen häitä. Häät ovat varsin pikaiset myös suhteen pituudessa mitattuna, sillä tuleva hääpari on ehtinyt seurustella vain kuukauden ajan.