BB-Esa J: ”Tuotanto vääristelee asioita”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Minna ja BB-Esa J makoilivat iltapäivällä kahdestaan slummin makuuhuoneessa. Keskustelu eteni lopulta sekä perheasioihin että ystävien ja sukulaisten ajatuksiin BB-taloon muuttaneista.

– Vitsi kun olis kiva tietää ulkomaailmasta että mitä kaverit ajattelee musta tai sukulaiset tai… Vaikka kyllä mä tiedän mitä ne musta ajattelee. Ne ajattelee ihan samaa kuin ennenkin. Silti olis kiva tietää niiden tunnelmia, Minna pohti.

Esa J kertoi uskovansa, että ohjelman tuotantotiimi on esittänyt televisiossa hänestä vain sellaisia valikoituja paloja, joista katsojille syntyy hänestä ja hänen tekemisistään täysin väärä kuva.

– Tosta nyt jonkin verran saa osviittaa et mitä ne on näyttänyt lähetyksessä, kun ne kyselee jotain. Vi**ttaa vaan, kun mut on varmaan näytetty just kun mua on v**uttanut ja kun mä oon Danalle huutanut. Mut ne ei oo varmaan näyttänyt sitä kun mä oon pyytänyt anteeksi, Esa J päätteli.

– Sit ne on näyttänyt se kun mä oon korottanut ääntäni kun jengi ei ole ollut hiljaa. Ihan varmaan on, mutta ne anteeksipyynnöt, ne eivät ole olleet mitään. Ihan tasan varmasti.