BB-Kätlinin seksikumppanien määrä yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon virolaissyntyinen vaalea kaunotar BB-Kätlin, eli Kätlin Laas, on ollut alusta saakka varsin läheisissä tunnelmissa kokkolalaisen Samin kanssa. Sunnuntaina taloon astellut BB-Toni kertoi ennen taloon astumistaan olevansa kiinnostunut neitokaisesta, joten ilmassa on kolmiodraaman merkit.

Kätlin kertoi jo ensimmäisten päivien aikana, ettei hän aio harrastaa lainkaan seksiä Big Brotherissa. Nyt hän on toistanut kantansa ja kertonut olevansa seurustelevaa tyyppiä. Samalla hän paljasti myös tähänastisten seksikumppaniensa määrän, jonka pienuus oli yllätys erityisesti Danalle.

– Mulla on ollut kuusi, ei kun seitsemän, seksikumppania. 15-vuotiaana menetin neitsyyteni, sitten me seurusteltiin. Mä oon aina ollut sellanen pihtari, eikä miehet sitten enää jaksa mua. En mä vie ketään kotiin, mä oon enemmän seurustelevaa tyyppiä, Kätlin kertoi avoimesti.

Aiemmin Kätlin on kertonut avoimesti BB-talon muille asukkaille, että ulkomaailmassa hän ”haluaa koko ajan”. Samoilla linjoilla oli tänään aamupäivällä myös Toni, joka kertoi ettei hän ollut tuntenut missään vaiheessa seksualisia haluja talossa. Mies epäilikin leikillään, että asukaille syötetään samanlaista haluja hillitsevää jarrua kuin armeijassa.