BB-Toni valittelee erektio-ongelmiaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut BB-Toni on jäänyt ainakin tähän mennessä talossa hieman sivustakatsojan rooliin. Aamupäivällä hän ihmetteli ääneen ettei hänen etumuksessaan ole ollut normaalia toimintaa. Hän epäili tuotantotiimin käyttävän armeijasta tuttua keinoa.

– Täällä laitetaan samoja jarruja ruokaan kuin intissä. Ei oo kertaakaan ollut… Ei oo keulinut, Toni valitteli.

24-vuotias rovaniemeläinen yhden lapsen isä ei kuitenkaan kovin pitkään jaksanut olotilaansa valitella, sillä BB-Justiina ja BB-Esa A ryhtyivät tenttaamaan asukkailta erilaisia mysteerejä. Osa oli talon vanhoille asukkaille tuttuja jo aikaisemmista keskusteluista. Uutta oli kuitenkin Justiina mysteerileikki, johon kaikkien tuli osallistua.

– Nyt ei tule enää yhtään kierrosta, mie en tajua tätä. Mulle ei ikinä mene nää talläset jutut päähän, en mie ymmärrä, Toni totesi.

Kisan lopulta päätyttyä Justiina otti tilan haltuun ryhtymällä laulamaan karaokea tupakansytyttimeensä ilman mikrofonia ja taustamusiikkia.