Heroes-kaunotar riisuu valkokankaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Kristen Bell sijoittui aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman 9. haluttavimmaksi naiseksi. Pian kaunotar nähdään seksikkäänä uudessa elokuvassaan.

Nyt Lomaterapiaa -elokuvasta on vuotanut verkkoon ennakkomaistiaisia, joissa Kristen Bell nähdään pinkeissä bikineissä samassa kohtauksessa vastanäyttelijöidensä Kristin Davisin ja Malin Akermanin kanssa. Katso kuvat tästä.

Elokuva saa kansainvälisen ensi-iltansa 9. lokakuuta, mutta Suomeen se saapuu vasta 27. marraskuuta. Äskettäin Bell julkaisi blogissaan omia bikinikuviaan muutaman vuoden takaiselta lemmenlomaltaan.

Muutama kuukausi sitten Kristen Bell nähtiin paparazzikuvissa harrastamassa vesileikkejä miesystävänsä kanssa. Tuolloin hänet ikuistettiin nauttimassa auringosta myös yläosattomissa. Kaunotar nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa Heroes-sarjan neljännen tuotantokauden jaksoissa.