Marilyn Manson: ”Sikainfluenssani ei tullut seksistä sian kanssa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuussa Suomeen konsertoimaan saapuva goottirokkari Marilyn Manson on sairastunut ympäri maailmaa parhaillaan vellovaan sikainfluenssaan. Asia on varmistunut tänään, kun testien tulokset tulivat.

Kuolemanvalkea rokkari lienee lähinnä tyytyväinen voidessaan ilmoittaa ”tappavasta” taudistaan. Lääkäreiden mukaan hänen odotetaan kuitenkin selviytyvän viruksesta nopeasti, eli tähti joutunee pettymään siihen, ettei saa tapauksesta itselleen uutta läheltä piti -tilannetta. Manson kertoi sairaudestaan itse MySpace -blogissaan.

– Nyt minulla on virallisesti diagnosoitu sikainfluenssa ihan oikean lääkärin toimesta. Nyt monet luultavasti väittävät, että olen saanut sairauden seksin harrastamisesta sian kanssa. Lääkärin mukaan seuralaisvalintani eivät ole voineet tartuttaa minuun tätä mystistä tautia. Ikävä kyllä minä tulen selviytymään tästä, Manson kirjoitti.

Etelä-Floridasta lähtöisin oleva Marilyn Manson on sekoittanut mainstream-musiikin kenttää jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien jokaisella levyllään. Mansonin myrskyisä suhde maailmanlaajuiseen yleisöönsä on johtanut kymmenien miljoonien levymyynteihin, loppuunmyytyihin kiertueisiin, protesteihin, oikeustaisteluihin, vihaan ja ihailuun.

Mansonin tunnetuimpia kappaleita ovat muiden muassa Sweet Dreams, The Beautiful People, Tourniquet, The Dope Show, Mobscene ja This Is The New Shit. Marilyn Mansonin uusin levy The High End Of Low julkaistiin toukokuussa. Manson on itse kuvaillut levyä jopa optimistiseksi verrattuna aikaisempiin julkaisuihinsa – tosin optimismi ei taida silti edelleenkään kuulua miehen varsinaiseen sanavarastoon.