Megan Fox: ”Olin ihastunut Conan O’Brieniin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Tonight Show with Conan O’Brien -keskusteluohjelmassa muutama päivä sitten vieraillut supertähti Megan Fox kuuluu nyt niihin harvoihin ihmisiin, jotka ovat saaneet O’Brienin hiljaiseksi.

Ensin Megan Fox vitsaili pitävänsä erityisesti punatukkaisista pitkistä miehistä, jolloin punatukkainen pitkä Conan oli hetken hiljaa ja tunnusti menneensä hetkeksi tajuttomaksi. Tämän jälkeen seurasi varsinainen yllätys, sillä Fox kertoi olleensa ihastunut juontajaan.

– En tiedä masentaako tämä tieto sinua, mutta vartuin katsoen ohjelmaasi. Olin pitkään ihastunut sinuun. Pidän erityisesti nauhatanssistasi ja irkkulaulustasi, Megan Fox tunnusti yleisön yltyessä huutomyrskyyn.

Tämän jälkeen Conan esitteli laulutaitojaan Foxille, mutta vanha ihastuminen ei tainnut enää palata. Fox kertoi kuitenkin punastuvansa. Samassa haastattelussa Fox kertoi välttelevänsä Hollywoodin pintapaikkoja ja suosivansa laitakaupungilla sijaitsevia pikkuravintoloita ja edullisia ravintolaruokia.