Muotisuunnittelija ryöstettiin ja pahoinpiteltiin Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotisuunnittelija Nicole Farhi on joutunut törkeän ryöstön uhriksi Lontoossa. Kaksi ryöstäjää hyökkäsi muotijulkkiksen kimppuun hänen Highgaten alueella Pohjois-Lontoossa sijaitsevan asuntonsa edustalla.

Ryöstäjät saivat saaliikseen hänen Rolex-kellonsa, timanttisormuksensa ja käteistä rahaa. Toinen ryöstäjistä kuristi Farmia kunnes tämä menetti tajuntansa.

Tapaus sattui jo viime vuonna, mutta Farhi on paljastanut asian julkisesti vasta nyt, kun asiaa on käsitelty oikeudessa. Molemmat miehet, jotka osoittautuivat myöhemmin veljeksiksi, saatiin kiinni ja tuomittiin useista ryöstöistä ja pahoinpitelyistä.

Nyt muotisuunnittelija kertoo pelkäävänsä liikkumista kotinsa ympäristössä. Hän kertoi oikeudessa olevansa surullinen siitä, että hänen päässään pyörii koko ajan ajatus siitä, ettei hän voi mennä yksin kotiinsa tai ukoiluttaa koiraansa, Daily Mail uutisoi.