Rihanna jätti rintaliivinsä hotelliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen viikon ajan päivittäin näyttävien ja seksikkäiden asujensa merkeissä otsikoissa ollut r&b-tähti Rihanna on jälleen esitellyt uuden lookinsa. Viime viikon ajan New Yorkin muotiviikoilla poseerannut kaunotar bongattiin nyt tosin hieman peittävämmässä asussa.

Rihanna oli pukeutunut erittäin ohueen harmaaseen pitkähihaiseen paitaan, jonka alle hän ei ollut pukenut hotellilta lähtiessään lainkaan rintaliivejä. Tämän johdosta paparazzien valokuviin tallentuivat hänen rintansa muodot varsin hyvin. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Rihanna poseerasi selvästi rajummissa asuissa, kun hänet bongattiin julkisella paikalla lähinnä alusasuja muistuttavissa hepenissä, jotka esimerkiksi paljastivat hänen rintansa ja nännilävistyksensä selvästi. Musiikillaan Rihanna ei ole ollut otsikoissa kuukausiin, joten palstamillejä pitää saada nyt muilla keinoilla. Paljastuksilla otsikoita saadaan tehokkaasti.