Will & Grace -sarjan tähti loukkaantui auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esimerkiksi Will & Grace -televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijätär Megan Mullally on loukkaantunut auto-onnettomuudessa. Onnettomuus sattui keskiviikkona iltapäivällä Beverly Hillsissä, Los Angelesissa.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan poliisi on vahvistanut Megan Mullallyn olleen mukana kahden auton törmäyksessä, jossa julkkistähti ja toisen auton kuljettaja loukkaantuivat.

Viranomaisten mukaan molempien vammat olivat lieviä, mutta Mullally joutui kuitenkin tämän johdosta perumaan osallistumisensa kahteen The Receptionist -esiintymiseensä Odyssey-teatterissa. Lauantaina näyttelijätär nousi jo lavalle, mutta hänen toinen kätensä oli siteissä. Poliisi ei ole vielä saanut tutkimuksiaan kolarin syyllisestä päätökseen.